Rekisteriseloste

Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 26.01.2015. Viimeisin muutos 24.05.2018

Rekisterinpitäjä


SähköHirwi
Kauppatie 2
66300 Jurva

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö


Tuomas Hannuksela
myynti@virtahirvi.fi
044 054 5940
 

Rekisterin nimi


Verkkokaupan www.virtahirvi.fi asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus


Rekisteriä käytetään ainoastaan verkkokaupan ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon, tuotteiden toimittamiseen, sekä tärkeiden tuotetietojen informoimiseen (esim. takaisinkutsut) ja takuuasioiden hoitoon. Tietoja ei käytetä automatisoituihin päätöksentekoihin tai profilointeihin. Tuotearvostelujen kirjoittaminen edellyttää asiakastiliä.

Rekisterin tietosisältö


Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.

Rekisteriin tallennetaan asiakkaan mahdollisesti antama lupa lähettää markkinointiviestintää (uutiskirje).

Säännönmukaiset tietolähteet


Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset  ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle


Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja EU:n, tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet


Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä sujausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista


Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä / korjaamista. Jos henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, tulee pyyntö lähettää kirjallisesti tai sähköpostilla rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä saa pyytää tarvittaessa hakijaa todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti yhden kuukauden kuluessa).

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet


Rekisterissä olevalla henkilöllä on täysi oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Rekisteröidyillä on  EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti tai sähköpostilla rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä saa pyytää tarvittaessa hakijaa todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti yhden kuukauden kuluessa).