LTO-SUODATTIMET

Ilmanvaihtokoneiden suodattimet yleisimpiin malleihin, Vallox, Ilto, Onnline, Meptek ja Parmair.

Allekirjoittaneen mielipide on notta suodattimet LTO-koneisiin olisi hyvä vaihtaa pikkisen useammin kuin kerran vuoteen. Itse teen sen kolme kertaa ja ihan nuo on ollunna vaihtokuntoisia.

Itse operaatio melkein yhtä helppo kuin suodattimien tilaaminen ‪‎VirtaHirvi‬ verkkokaupasta. Kerron mitä tarvitset: tukevat A-tikkaat, imurin, muovipussin, mieto pesuainevesi ja siihen rätti, niin ja ne suodattimet.

Operaatio menee näin. Hae A-tikkaat ja jos et omista lainaa naapurilta ja lupaa palauttaa pian. Aseta A-tikkaat laitteen eteen, sammuta lto-laite ja irroita töpseli. Avaa lto-koneen kansi ja laita se odottamaan putsausta, ota käteesi muovipussi ja paina mieleesi miten suodattimet ovat koneessa, ota vaikkapa kuva. Varoen siirrä suodattimet sinne pussiin eläkä pölläyttele, lopuksi sulje pussi. Imuroi isoimmat mujut koneesta ja pyyhkäise kostealla rätillä kaikki sisä- ja ulkopinnat, älä unohda sitä kantta.

Uudet suodattimet koneeseen ja kansi kiinni. Töpseli seinään ja kone käyntiin, varmista kannen tiiveys kuunnellen ja kierrä kannen sauma käjellä. Lopuksi keitä kavit ja vie naapurin A-tikkaat omaan varastoon.

Mitä mä sanoin, peace of nakki.

Järjestys: