Info

VirtaHirvi Powered by HJ Visions


Tällä sivulla on jorinaa ja historiikkiä kaupasta sekä kauppiaasta, jos haluat siirtyä lukemaan puuduttavaa pykälätekstiä joka takaa reilun pelin asiakkaalle ja kauppiaalle kilikkaa --> Toimitusehdot.

Verkkokauppaa www.virtahirvi.fi ylläpitää Pieksämäellä toimiva HJ Visions, valikoimasta löydät kattavasti sähkötarvikkeita ja asiakaskuntana on yksityis- ja yritysasiakkaat, oppilaitokset sekä kunnat. Myyntialue kattaa koko suomen.
 

Kuka häärää


Ylläpitäjänä ja yrittäjänä toimii Jani Hirvonen, neliraajahalvaantunut ja ennen niskojen katkeamista sähköasentajana työmaita kolunnut. Sikäli huvittavaa notta heppu jolla on piuhat poikki myy kaapeleita, mutta kaapelit on laatutavaraa ja kauppiaskin, tuo edellinen ei sitten tarkoittanut notta myyn ihteäin.

Visiona on tuoda omat kaupankäynnin periaatteet kirjavaan interneetin maailmaan ja eritoten sitä vanhan kunnon kivijalkakaupan palvelua bittiviidakkoon. Joustavuutta tuon myös siten että jos asiakkaan tarvitsema tuote puuttuu valikoimista niin lisätään sinne sellainen, sitä on tehty paljon ja teen jatkossakin.
 

Yritys


HJ Visions on näki päivänvalon 2007, alkuperäisenä toimenkuvana oli sähkösuunnittelu ja kohteina omakotitalot, sekä pienkiinteistöt.

Sähkötarvikkeiden vähittäismyynti aloitettiin 8/2011 osoitteessa www.hjvisions.fi, verkkokauppa siirtyi 3/2015 paremmin suomalaisen suussa soivaan www.virtahirvi.fi osoitteeseen ja samalla ulkoasua hierottiin selkeämmäksi, nyt sivut taipuvat myös puhelimien ja tabletien ruutuun.
 

Verkkokauppa


Toimintavan voi tiivistää yhteen lauseeseen: Tavoitteena on tyytyväiset asiakkaat ja periaatteena avoin, sekä rehellinen kaupankäynti.

Kaupassa ei myöskään harhauteta asiakkaita tolkuttomilla alennusprosenteilla vaan hinnoittelun olen tehnyt laakista kohdilleen, valuuttana toimii euro ei prosentit. Jos alennuksiin törmäät johtuvat ne toimittajien mielenhäiriöistä josta hyötyvät asiakkaanikin tai sitten kyseessä on poistotuote jonka haluan pois nurkista pyörimästä.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja asiakaspalvelun. Lue toimitusehdot.

Vaikka VirtaHirvi veloittaa toimituskulut niin suosittelen ensin lisäämään tarvitsemasi tuotteet ostoskoriin ja sitten vertaamaan loppusummaa toimituskuluineen, joskus ilmainen toimitus on asiakkaalle kallis. Jos tuntuu siltä notta olet löytänyt tuotteen minkä hinta ei ole lähellekään kilpailukykyinen niin ota yhteyttä ja kerro se rohkeasti, minä soitan toimittajalle ja kysyn miksi näin on.

Sähkötarvikkeita ja oheistuotteita löytyy melkein 3000 ja uusia ilmestyy valikoimiin viikottain. Jos nyt kuitenkin käy niin ettei etsimääsi tuotetta löydy valikoimasta, ota yhteyttä. Yhteyttä voi ottaa sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella, palvelen myös puhelimitse arkisin 8-16.

Tarjouspyynnöt isommista tuotemääristä toivon pitävän sisällään tuotteiden sähkö-, LVI-numerot, tai tarkat tyyppitiedot. Muiden tekemiä tarjouksia en halua nähdä, se ei ole mielestäni reilua ja tällöin pidätän oikeuden kieltäytyä tarjouksen teosta.