Info

VirtaHirvi - Kaikkien rakentajien sankari


Tällä sivulla on jorinaa ja historiikkiä kaupasta sekä kauppiaasta, jos haluat siirtyä lukemaan puuduttavaa pykälätekstiä joka takaa reilun pelin asiakkaalle ja kauppiaalle kilikkaa --> Toimitusehdot.

Verkkokauppaa www.virtahirvi.fi ylläpitää SähköHirwi (Y-tunnus 2439031-4), valikoimasta löydät kattavasti sähkötarvikkeita ja asiakaskuntana on yksityis- ja yritysasiakkaat, oppilaitokset sekä kunnat. Myyntialue kattaa koko suomen.

Muutama sananen uudesta VirtaHirvi kauppiaasta seuraavaksi. Mutta ensin iso käsi Jani Hirvoselle joka on luonut tämän kaiken ja josta on mukava ponnistaa eteenpäin, se osuuko ponnistus kohilleen, jää ajan näytettäväksi. Jani pysyy aluksi oikeana laitahyökkääjänä määrittelemättömän ajan, eli vanhat asiakkaat voivat huokaista helpotuksesta. 

SähköHirwi joka nyt vastaa VirtaHirven verkkokaupasta kuuluu Palkintolakeus nimiseen yritykseen ja vastaa myös www.kuntopiste.com verkkokauppasta, joka on taasen erikoistunut mm niveltukiin, terveystyynyihin, pohjallisiin etc. Suosittelen kurkistamaan myös sen tarjontaan.
Alunperin Palkintolakeus aloitti vuonna 2011 maahantuomaan palkintoja ja sen asiakkaina ovat pääsääntöisesti urheiluseurat, kaupungit, kunnat jne. Tänäkin päivänä toimitamme niin mitaleita, pokaaleita ja patsaita erilaisiin turnauksiin ja tapahtumiin ihan valmiiksi kaiverrettuna, eli jos satut vastaamaan vaikka seurasi palkinnoista, niin otappa ihmeessä yhteyttä asian tiimoilta.

Minä, Tuomas Hannuksela toivotan antoisia kauppahetkiä niin uusille kuin vanhoillekkin asiakkaille! Seuraavaksi merisää: Meren pinnan korkeus klo12...

 

Verkkokauppa


VirtaHirven verkkokauppa on perustettu 2015. Toimintavan voi tiivistää yhteen lauseeseen: Tavoitteena on tyytyväiset asiakkaat ja periaatteena avoin, sekä rehellinen kaupankäynti.

Kaupassa ei myöskään harhauteta asiakkaita tolkuttomilla alennusprosenteilla vaan hinnoittelu on tehty laakista kohdilleen, valuuttana toimii euro ei prosentit. Jos alennuksiin törmäät johtuvat ne toimittajien mielenhäiriöistä josta hyötyvät asiakkaatkin, tai sitten kyseessä on poistotuote joka halutaan pois nurkista pyörimästä.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja asiakaspalvelun. Lue toimitusehdot.

Vaikka VirtaHirvi veloittaa toimituskulut, niin suosittelen ensin lisäämään tarvitsemasi tuotteet ostoskoriin ja sitten vertaamaan loppusummaa toimituskuluineen, joskus ilmainen toimitus on asiakkaalle kallis. Jos tuntuu siltä notta olet löytänyt tuotteen minkä hinta ei ole lähellekään kilpailukykyinen niin ota yhteyttä ja kerro se rohkeasti, minä soitan toimittajalle ja kysyn miksi näin on.

Sähkötarvikkeita ja oheistuotteita löytyy melkein 2500 ja uusia ilmestyy valikoimiin viikottain. Jos nyt kuitenkin käy niin ettei etsimääsi tuotetta löydy valikoimasta, ota yhteyttä. Yhteyttä voi ottaa sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella, palvelen myös puhelimitse arkisin 10-16.

VirtaHirven tarkoituksena on tuoda sitä vanhan kunnon kivijalkakaupan palvelua bittiviidakkoon ja myös joustavuutta, jos asiakkaan tarvitsema tuote puuttuu valikoimista niin lisätään sinne, tai tilaukselle sellainen, sitä on tehty paljon ja tehdään jatkossakin.

Tarjouspyynnöt isommista tuotemääristä toivon pitävän sisällään tuotteiden sähkö-, LVI-numerot, tai tarkat tyyppitiedot. Muiden tekemiä tarjouksia en halua nähdä, se ei ole mielestäni reilua ja tällöin pidätän oikeuden kieltäytyä tarjouksen teosta.