HAGER

HAGER MINI GAMMA GD102N MODUULIKOTELO 1*2 IP30

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotenumero: 3425842

Toimitusaika: 2-5 arkip

Hinta: 11,13
Määrä: kpl

Tuotetiedot 1/2

Pinta-asenteiset Gamma-kotelot ovat markkinoiden yksi suosituimmista ja käytetyimmistä kuivantilan pinta-asennuskotelosarjoja. Sen nykyaikainen muotoilu, hyvä asennettavuus ja helppokäyttöisyys ovatkin siivittäneet sarjan asiakkaidemme suosikiksi. Pienen pään kotelokoot soveltuvat hyvin pienien keskuslaajennusten ja suoja- ja ohjauskojeiden lisäyksiin. Suuremmat koot taas voit sen lisäksi käyttää monipuolisesti asuntojen, hotellien ja muiden liike- ja toimitilojen sähkökeskusten perustana.
 
Saneerauskohteissa kohdataan usein ongelmia ahtaiden kaapeliteiden kanssa - uudet kaapelit eivät enää mahdu vanhojen kaapeleiden lisäksi nousuille tarkoitettuhin kuiluihin ja kaapeliteihin. Silloin avuksesi astuu Hagerin gamma-sarjan kanavajärjestelmä. Se tuo valtavasti lisäkapasiteettia kaapeleille ollen samalla tyylikkään ja huolitellun näköinen ratkaisu. Ryhmäkeskuksen kaapeleiden lisäksi kanavassa voi näppärän lokerorakenteen ansiosta viedä helposti sähkön tai ATK:n nousukaapeleita. 13- ja 18-moduulia leveät gamma-kotelot voidaan asentaa kätevästi suoraan kanavan päälle.

3-pistekiinnitys GD104N alkaen, koteloiden pohjaosassa johtokanava-aihiot sekä kaapelointiaihiot kannen ylä-, ala- ja sivupinnoissa. Koteloihin voidaan lisätä valkoinen tai läpinäkyvä ovi. Koteloiden pohjat voidaan asentaa vierekkäin, pohjalevyssä läpivientiaihiot.

Tarkemmat tuotetiedot alla

Ladattavat:

HAGER

Malli MINI GAMMA GD102NTyyppi
ModuulikoteloRunko / väri Muovi / valkoinen


Ovi / väri
--
Nimellisjännite 400V


Nimellisvirta 63ARivejä 1
Asennustapa
Pinta
Moduulipaikkoja 2

Koko L*K*S 55*160*82mm

Liittimet
--
Kotelointiluokka
IP30

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.