FSM GROUP

FONEL EI208DW HÄKÄVAROITIN AKKUTOIMINEN IP20

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotenumero: 7137855

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Takuu: 24 kk

Hinta: 44,79
Määrä: kpl

Tuotetiedot 1/2

Fonel EI208DW häkävaroitin, akkukäyttöinen. Akku kestää ilman latausta koko ilmaisimen kestoiän eli vähintään 10 vuotta.

Ilmaisin voidaan ketjuttaa muiden häkäilmaisimien sekä Fonel palovaroittimien kanssa yhteen, kun häkäilmaisimeen lisäätään RF-moduuli (EI200MRF). Näin kaikki ilmaisimet hälyttävät, jos yksikin palovaroitin havaitsee savua tai häkäilmaisin häkäkaasua.

Häkävaroitin seuraa ilman hiilimonoksidipitoisuutta ja varoittaa mikäli se nousee vaaralliselle tasolle. Ilmaisimen sisäiseen muistiin tallentuu korkeat häkäpitoisuudet, joista ilmaisin kertoo merkkivalolla ja äänimerkillä. Painamalla testi-/ vaimennuspainiketta, ilmaisin näyttää merkkivalolla tai nestekidenäytöllä havaitun pitoisuuden. On suositeltavaa asentaa etäohjain järjestelmään, johon on liitetty häkäilmaisin.

EI208DW-häkävaroitin mittaa häkäpartikkeleiden pitoisuuden ilmassa ja ilmoittaa tuloksen nestekidenäytöllä. Se toimii joko itsenäisenä tai se voidaan liittää langattomasti olemassa oleviin, RadioLink-moduulilla varustettuihin EI140- ja EI160-sarjan palovaroittimiin. Kaikki Fonel-varoittimet ovat EN-hyväksyttyjä.

Häkäilmaisin ilmoittaa näytöllä myös akun keston. (Häkäilmaisimet tulee vaihtaa kymmenen vuoden välein – merkistä riippumatta!) Akkua ei siis tarvitse ladata kertaakaan ilmaisimen käyttöaikana!

 
Mitä häkä on?

Häkä eli hiilimonoksidi on kaasumainen väritön ja hajuton hiilen ja hapen yhdiste, jota syntyy epätäydellisessä palamisessa esimerkiksi tulisijassa, öljykaminassa tai auton pakokaasuissa. Se on nopeasti ja huomaamatta vaikuttava erittäin vaarallinen kaasu, joka aiheuttaa jo pieninä pitoisuuksina tajuttomuuden. Myrkytystila voi johtaa kuolemaan. Jo 100 grammaa puuta synnyttää kuolettavan määrän häkää, jos se palaa kytemällä ilman riittävää happea.

Häkä on vain hiukan ilmaa kevyempää, eikä sen kulkeutuminen kattoon mahdollisten ilmavirtausten vallitessa ole välttämättä riittävän nopeaa. Lämmin ilma nousee ylöspäin nopeammin. Häkävaroitin tulisi asentaa huonetilaan, jossa häkäkaasun syntylähde sijaitsee. Kattoon asennettu varoitin tulisi olla vähintään 300mm etäisyydellä mistä tahansa seinästä, ja seinään asennetun varoittimen tulisi olla vähintään 150mm etäisyydellä katosta, koska seinän ja katon kulmauksessa ilma voi jäädä seisomaan.

HUOM! POISTUVA TUOTE, VOI OLLA PIDEMPI TOIM AIKA.

Tarkemmat tuotetiedot alla

Ladattavat:

FSM GROUP
         
Malli EI208DW   Hälytyksen siirto Langaton (lisävaruste 7137857)
         
Tyyppi Häkävaroitin      
         
Runko / väri Muovi / valkoinen      
         
Jännite Ue Akku      
         
Varmennus --      
         
Toimintaperiaate Häkä - elektrokemiallinen      
         
         
         
         
         
         
Valoindikointi Kyllä   Asennustapa Katto, seinä, taso
         
Näyttö LCD   Koko P*L*K 120*105*45mm
         
Hälytysääni 85db   Kotelointiluokka IP20
         
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.